YOZGAT / MERKEZ - Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

DYK KURSİYER KAYITLARI 11-17 ŞUBAT 2019 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR..

2018-2019 Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Kapsamında Mezunlara Yönelik Merkezimizce Açılacak II. Dönem Kurslara  İlişkin Kursiyer Kayıtları Başlamıştır. Başvurular 11-17 Şubat 2019 Tarihleri Arasında Merkezimiz DYK Bürosuna Şahsen Yapılacaktır.

KURSLARLA İLGİLİ GENEL ESASLAR

1. Destekleme ve yetiştirme Kursları kapsamında merkezimizce açılacak II. Dönem kurslarına, bir ortaöğretim kurumundan MEZUN durumda olanlar başvurabilir. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince e-kurs modülünden verilecek e-kurs şifreleri ile il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde DYK komisyonlarınca belirlenen okulları tercih edecek şekilde başvurularını gerçekleştirir.

2. Başvurular 11 Şubat 2019-17 Şubat 2019 tarihleri arasında merkezimize şahsen yapılacaktır.

3. Kursiyerler toplamda en fazla 5 farklı dersten tercihte bulunabileceklerdir.

4. Her bir dersten kurs açılabilmesi için asgari kursiyer sayısının 10 olması gerekmektedir. Başvuru sayısı 10´un altındaki derslerden kurs açılamayacaktır.

5. Kurslara kayıt yaptıran kursiyerlerin kurslara devamları zorunludur. Her kurs döneminde okutulması gereken toplam ders saatinin 1/10´u kadar sürede devam etmeyen kursiyerin kaydı silinir. Aynı dönemde başka bir kursa devam edemez.

6. Kurslar ücretsiz olup herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

KURS BAŞVURU İŞLEM BASAMAKLARI

• Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına Daha Önce Başvuru Yapmış İseniz;

Merkezimize Gelmeden Önceki Başvurunuz Esnasında Size Verilen Şifrenizle İşlemlerinizi Gerçekleştirebilirsiniz. Şifrenizi Hatırlayamıyorsanız Merkezimizden Yardım Alabilirsiniz.

•  Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına İlk Kez Başvuru Yapıyor İseniz;

1. Diplomanız veya mezuniyet belgeniz ile Merkezimiz DYK Bürosuna şahsen başvurarak e-kurs modülü için şifrenizi alınız.

2. https://e-kurs.eba.gov.tr web adresine girerek "MEZUN ÖĞRENCİ GİRİŞİ" butonuna tıklayınız.

3. Kullanıcı Adı (T.C. Kimlik No) ve merkezimizce size verilen şifreyle sisteme giriş yapınız.

4. Açılan sayfada "ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ" menüsü altında bulunan "KURS TERCİH" butonuna tıklayınız.

5. Açılan sayfada bilgilerinizi ve “DÖNEM SEÇİMİ” bölümünden “2018-2019 I.Dönemi" olduğunu kontrol ettikten sonra "Tercih Etmek İstediğiniz Okul" bölümünden merkezimizi seçiniz. (Yozgat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu)

6. "Ders Ekle" butonuna tıklayınız. "Tercih Etmek İstediğiniz Ders" bölümünde merkezimizce açılabilecek derslerden tercihte bulunmak istediklerinizi seçiniz.

7. Seçtiğiniz dersle ilgili öğretmen tercihini (varsa) öğretmen isminin üzerine tıklamak suretiyle yapınız.

8. Seçmek istediğiniz diğer dersleri de 6. ve 7. maddeki işlemleri tekrarlayarak yapınız.

9. Tüm derslerinizi seçtikten sonra sayfanın sağ alt tarafında bulunan " Dersleri Kaydet" butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayınız.

Her bir dersten kurs açılabilmesi için yeterli sayıya ulaşıldığında merkezimizce iletişim kanallarıyla size ulaşılarak bilgi verilecektir.

BAŞARILAR DİLERİZ..

2018 -2019 ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI E-KILAVUZU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Yayın: 27.09.2015 - Güncelleme: 10.02.2019 23:08 - Görüntülenme: 3519